Moby: Οι Ρώσοι εκβιάζουν τον Τραμπ με αποδείξεις έκφυλης συμπεριφοράς

Αίσθηση έχει προκαλέσει ανάρτηση του Αμερικανού τραγουδοποιού και DJ, Moby, στο facebook, με την οποία ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε άμεσο συντονισμό με τη Ρωσία, καθώς οι Ρώσοι διαθέτουν στοιχεία έκφυλης συμπεριφοράς του από το παρελθόν και άλλα σοβαρά στοιχεία εναντίον του.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης, επικαλούμενος συζητήσεις του με ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ Ουάσιγκτον, σημειώνει ότι η θεωρία για σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία είναι 100% αληθής και ότι από την πρώτη κιόλας ημέρα ο Λευκός Οίκος υπό τον νέο πρόεδρο βρίσκεται σε άμεσο συντονισμό με το Κρελίνο.

Ο Moby ισχυρίζεται ακόμη ότι η Ρωσία κρατά και εκβιάζει τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό με αποδείξεις για έκφυλες συμπεριφορές του με ιερόδουλες σε ρωσικό έδαφος, αλλά και με πολύ βαρύτερα στοιχεία για άλλες δραστηριότητές του.

Εκτιμά επίσης ότι ο κ. Τραμπ θα προσπαθήσει να «ανοίξει» μία πολεμική περιπέτεια, ενδεχομένως με το Ιράν, ενώ συμπληρώνει ότι ο μηχανισμός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, με τη βοήθεια αμερικανικών, αλλά και άλλων δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών, συλλέγει ήδη στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν τελικώς στην αποπομπή του Ντ. Τραμπ από την προεδρία.

Υπενθυμίζεται ότι για την αποπομπή εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ πρέπει να ψηφίσουν τα 2/3 της Βουλής των Αντιπροσώπων, να υπάρξει δίκη στη Γερουσία και στη συνέχεια η τελευταία να εγκρίνει επίσης με πλειοψηφία 2/3 την αποπομπή.

naftemporiki.gr

 

 


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!