The Voice: Όταν άνοιξε το φόρεμα της Τσαγκρινού. Οι εκλεκτοί του τελικού

Το μακρύ μαύρο φόρεμα που φορούσε η τραγουδίστρια των OtherView "άνοιξε" την ώρα που εκείνη διάβαζε τα μηνύματα που έρχονταν από το Twitter για το show.

Ο πρώτος από όλους τους διαγωνιζόμενους που κατάφερε να περάσει στον τελικό ήταν ο Γιάννης Μάργαρης.

 

Κατευθείαν στον τελικό πέρασε και ο Χρίστος Θεοδώρου, τραγουδώντας μια διασκευή του τραγουδιού του George Michael, "Careless Whisper".

 

 

Οι 17 συνολικά παίκτες όπως διαγωνίστηκαν:

Με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Νικολέτα Μηλιώνη, Άκης Κακαγής, Κασσιανή Λειψάκη, Γιάννης Μαργάρης και Κωνσταντίνα Τσιριμώνα.

Με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Allan Paul, Γιάννης Παντελαίος, Billie Isak και Κέλλυ Ντούλια.

Mε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Βαγγέλης Τσακνάκης, Κυριακή Κοτζιάμπαση και Ελπίδα Πράμας.

Με την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Γιώργος Καρέλης, Παναγιώτης Χατζήπαπας, Ξενοφώντας Δουλουμάκης, Γιώργος Κυδωνάκης και Χρήστος Θεοδώρου.

-Γιάννης Μαργάρης

-Νικολέτα Μηλιώνη

-Γιάννης Παντελαίος

-Χρήστος Θεοδώρου

-Κασσιανή Λειψάκη

-Allan Paul

-Γιώργος Καρέλης

-Άκης Κακαγής

Ο μεγάλος τελικός θα γίνει και θα προβληθεί Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πλούσιο αναμένεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς όπου η Ελεονόρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει επιτυχίες της. Επίσης, θα παρουσιαστεί ζωντανά το νέο κομμάτι του Σάκη Ρουβά, "ζήτημα ζωής".


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!