Χρέος ΦΠΑ 1,2 εκατ. από μεγάλο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής

Σήμα για εξονυχιστικό έλεγχο σε πασίγνωστη πίστα της παραλιακής έδωσαν τα στοιχεία από τις δηλώσεις ΦΠΑ, καθώς προέκυψε ότι ενώ υπέβαλε κανονικά τις περιοδικές δηλώσεις, «ξεχνούσε» να αποδώσει το φόρο φτάνοντας το «φέσι» στα 1,2 εκατ. ευρώ!

Ο έλεγχος από τα κλιμάκια της ΑΑΔΕ έγινε σε τρεις φάσεις. Κατ’ αρχάς 8 ελεγκτές, ως πελάτες, στήθηκαν σε καίρια σημεία του μαγαζιού, προκειμένου να βλέπουν αν εκδίδονται αποδείξεις. Ως τις 4 τα ξημερώματα δεν είχαν διαπιστωθεί παραβάσεις.

Στη δεύτερη φάση με δικαστικό επιμελητή κατασχέθηκαν εισπράξεις 30.000 ευρώ από τις ταμειακές έναντι των οφειλών 1,2 εκατ. ευρώ.

Στην τρίτη φάση θα ελεγχθούν τα βιβλία της επιχείρησης- δεν υπέβαλε φορολογική δήλωση για το 2015- όπως επίσης τα POS, προκειμένου να εξακριβωθεί αν οι εισπράξεις καταλήγουν στο λογαριασμό της εταιρείας ή σε λογαριασμούς φυσικών προσώπων.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!