Λονδίνο: Θρίλερ με την ταυτότητα του δράστη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ταυτότητας του τρομοκράτη της αιματηρής επίθεσης στο Λονδίνο. Ο 42χρονος Αμπού Ιζαντίν, τον οποίο ανέφεραν έγκυρα διεθνή ΜΜΕ τον δράστη, φέρεται, σύμφωνα με το BBC, να βρίσκεται στις βρετανικές φυλακές, με καταδικη για κηρύγματα μίσους, συνεπώς - κατά το βρετανικό Μέσο - δεν είναι αυτός ο δράστης.

Νωρίτερα, η εφημερίδα Independent είχε επικαλεσθεί πληροφορίες από τη Μητροπολιτική Αστυνομία σύμφωνα με τις οποίες ο Ιζαντίν ήταν ο δράστης.

Την πληροφορία για την ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη έδωσε η ιταλική εφημερίδα La Stampa με εκτενή στοιχεία για το βιογραφικό του. Μάλιστα, το twitter έσπευσε να απενεργοποιήσει και το σχετικό λογαριασμό χρήστη.

Η αστυνομία προς το παρόν δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, με συνέπεια να υπάρχει σύγχυση για την ταυτότητα του δράστη.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!