Μυστήριο με την εξαφάνιση 6χρονης στην Αγία Βαρβάρα - Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Φωτορεπορτάζ: Παναγιώτης Σαγκούρης

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός 6χρονου παιδιού στην Αγία Βαρβάρα, το πρωί της Πέμπτης. Ο πατέρας της, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, πέφτωντας όμως σε πολλές αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Στην αρχή ανέφερε ότι απουσίασε για λίγα λεπτά, προκειμένου να πάει τον δίδυμο αδερφό της 6χρονης στο σχολείο, και επιστρέφοντας διαπίστωστε ότι η κόρη του απουσιάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ανέφερε ότι εντόπισε στο σπίτι σημάδια διάρρηξης. Κατά μία άλλη εκδοχή, ο πατέρας ανέφερε ότι όλα έγιναν όταν ο ίδιος βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πετάξει τα απορρίμματα στον πλησιέστερο κάδο.

Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή, η επικρατούσα, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας κατέθεσε ότι κοιμόταν βαριά, λόγω της χρήσης υπνωτικών χαπιών, και όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι το παιδί του απουσίαζε!

Ο πατέρας είχε ενημερώσει από χθες το σχολείο ότι δεν θα πήγαινε η κόρη του, διότι η σύζυγός του σήμερα θα έκανε εγχείρηση χολής. Το γεγονός αυτό περιπλέκει το μυστήριο της υπόθεσης και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Το σπίτι στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 84, στην Αγία Βαρβάρα:



Άνδρες της Ασφάλειας πραγματοποιούν έρευνες στην κατοικία




Ο πατέρας πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε ηρεμηστικά χάπια, ενώ η μητέρα νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση στη χολή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο zougla.gr , η 6χρονη είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. 

Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Αττικής, ενώ ο πατέρας βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματικές καταθέσεις. Οι αστυνομικοί ελέγχουν και το όχημα του πατέρα, καθώς και αντικείμενα που βρήκαν στην κατοικία.

Για αυτό τον λόγο το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε amber alert:



«Στις 27/04/2017, τις πρώτες πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την Αγία Βαρβάρα, η Εικοσπεντάκη Στυλιανή, 6 ετών.  Η Στυλιανή έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,18 m και ζυγίζει 20 κιλά. Έχει δυσκολία στο βάδισμα. Φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ παντελόνι φόρμας. Δε φοράει παπούτσια.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τις αρμόδιες Αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση και την εξέλιξή της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!