Το Ποτάμι «αδειάζει» τον Ψαριανό για τη στάση του για το μουσουλμανικό τέμενος: Εμείς το στηρίζουμε

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τη δημιουργία του μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό και το Ποτάμι «άδειασε» με εντυπωσιακό τρόπο τον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος επιφυλάχθηκε και δεν ψήφισε το επίμαχο άρθρο 5.

Από το γραφείο Τύπου δήλωσαν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι το Ποτάμι είναι πάντα μπροστά σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ότι στήριξε από την πρώτη στιγμή τη δημιουργία του τεμένους και ψηφίζει θετικά στο άρθρο 5.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων γιατί ο κ. Ψαριανός αρνήθηκε να ψηφίσει και επιφυλάχθηκε για την Ολομέλεια, ο εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου ήρθε σε δύσκολη θέση και απάντησε ότι ή ήταν σχήμα λόγου του βουλευτή, ή έγινε κάποιο λάθος.

Βέβαια, το θέμα είναι ότι τελικά η διάταξη πέρασε μόνο με τις ψήφους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης- ΑΝΕΛ καταψήφισαν, ΝΔ και Ποτάμι επιφυλάχθηκαν- και αν δεν είχε γίνει αυτό, τότε η διάταξη δεν θα μπορούσε να περάσει από την επιτροπή.

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε για το τέμενος

Ακολούθησε λίγο αργότερα ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Twitter, με την οποία ουσιαστικά «άδειαζε» τον κ. Ψαριανό για τη στάση του.

«Το Ποτάμι θα ψηφίσει για το ισλαμικό Τέμενος. Δεν παίζει με τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν τα παζαρεύει. Ακροδεξιοί και εθνικιστές ας πουν όχι», έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!