Γ. Λίλτσης: «Ενέργειες επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς περιεχόμενο και ουσία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ

Γ. Λίλτσης: «Ενέργειες επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς περιεχόμενο και ουσία»


Με αφορμή την ανακοίνωση του δήμου Παύλου Μελά για έναρξη των εργασιών εντός του ομώνυμου πρώην στρατοπέδου με σκοπό την απόδοση αυτού στην τοπική κοινωνία, η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ» και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Γιώργος Λίλτσης σχολίασαν:

«Σε μια ακόμη ενέργεια καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα, άνευ περιεχομένου και ουσίας προχώρησε η διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά. Έχει μάλιστα τίτλο: «Ξεκίνησαν να γκρεμίζουν τα επικίνδυνα οικοδομήματα στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά - Γίνονται ΠΡΑΞΗ οι δεσμεύσεις Πολιτείας και Διοίκησης Δεμουρτζίδη». 

Η αλήθεια, δυστυχώς για τη σημερινή διοίκηση του δήμου είναι εντελώς διαφορετική. Δυο μήνες μετά τη «φιέστα» για την παράδοση της πρότασης σύμβασης παραχώρησης από την πολιτική ηγεσία του τόπου (Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος) στην πράξη δεν έχει γίνει τίποτα.
Ο δήμαρχος και η διοίκησή του δίνουν σε δημότες και ΜΜΕ εσφαλμένα και εκ του πονηρού την εικόνα πως τα πάντα έχουν τελειώσει και πως το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά έχει αποδοθεί στο δήμο και τους πολίτες του. 

Ως «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» αισθανόμαστε την ανάγκη να πληροφορήσουμε την κοινή γνώμη πως δυο μήνες μετά τη… γιορτή στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, καμία σύμβαση παραχώρησής του δεν έχει γίνει γνωστή στο ανώτερο όργανο του δήμου που είναι υπεύθυνο για τη λήψη τέτοιων αποφάσεων (το δημοτικό συμβούλιο), ούτε οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουμε κληθεί να ψηφίσουμε υπέρ ή να απορρίψουμε κάποιο σχέδιο. 

Απεναντίας βλέπουμε το δήμαρχο να φωτογραφίζεται μπροστά σε… χαλάσματα πρώην κτισμάτων του στρατοπέδου, να επιλέγει τους συνεργάτες του που θα το μετατρέψουν σε Μητροπολιτικό πάρκο και απορούμε. Μήπως η διοίκηση έχει προχωρήσει σε κάποια συμφωνία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και δεν το γνωρίζουμε; Γιατί άραγε δυο μήνες μετά δεν έχει καταθέσει τη σύμβαση παραχώρησης στο δημοτικό συμβούλιο για να την ψηφίσουμε; 

Πρώτη από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης η «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» με επίσημη ανακοίνωσή της κατέστησε σαφές ότι εάν ξεκαθαριστούν τα… γκρίζα και ψιλά γράμματα του προσχεδίου θα ψηφίσουμε θετικά έχοντας στο νου μας πως υλοποιείται ένα αίτημα δεκαετιών που θα βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. 

Αντί για σύμβαση όμως, οι διοικούντες επιλέγουν να δημοσιεύουν … φωτογραφίες. 

Υποσχόμαστε στο δήμαρχο πως όταν γίνουμε διοίκηση και ολοκληρώσουμε την μετατροπή του πρώην στρατοπέδου σε μητροπολιτικό πάρκο, έναν τεράστιο χώρο πρασίνου, θα φροντίσουμε να κορνιζάρουμε και να τοποθετήσουμε σε εμφανές σημείο μια από τις καλά σκηνοθετημένες φωτογραφίες του. Για να θυμόμαστε τι έκανε και τι δεν έκανε»!



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!