Infographic: Ολυμπιακός εναντίον ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ώρα για το ραντεβού του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας φτάνει. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το απόγευμα (19/5, 18:30) με στόχο να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό της EuroLeague, από τη μία οι "ερυθρόλευκοι" που κυνηγούν το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, από την άλλη η "ομάδα του στρατού" που ψάχνει το back to back.

Πολλά τα δεδομένα κι οι λεπτομέρειες που μπορούν να κρίνουν την έκβαση του α' ημιτελικού, οπότε υπάρχει πληθώρα επιλογών για το ποντάρισμά σας στον Stoiximan. Από τα προφανή, όπως ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο και ποιος παίκτης θα πάρει τον τίτλο του MVP, μέχρι τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν στις μονομαχίες των παικτών των δύο ομάδων και τους αριθμούς των τεσσάρων ομάδων στο Sinan Erdem.

Πιο συγκεκριμένα, θα βρίσκονται 200+ ειδικά στοιχήματα για το τριήμερο που ακολουθεί στην Κωνσταντινούπολη, αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα και κάθε είδους αποκλειστική προσφορά για όλα τα μέλη του Stoiximan. Συνδυασμοί, όπως η κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό κι η ανάδειξη του Γιώργου Πρίντεζη σε πολυτιμότερο, το ποια ομάδα θα σημειώσει τα περισσότερα τρίποντα και άλλα πολλά.

Μπείτε στον Stoiximan και πάρτε μια γεύση από ΟΛΑ τα μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για το Final Four της EuroLeague.


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!