Δημοπράτηση Ασφαλτοστρώσεων ύψους 4 εκ. ευρώ στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

26/6/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Έργα Ασφαλτοστρώσεων ύψους  4.000.000 €
δημοπρατούνται στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

            Μετά την ολοκλήρωση των έργων ασφαλτοστρώσεων συνολικού προϋπολογισμού  1.800.000 €, νέο έργο “μαμούθ” ύψους 4.000.000 € δημοπρατείται σε λίγες ημέρες, στο πλαίσιο αναβάθμισης του οδικού δικτύου και των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.
            Είναι ένα έργο ιδιαίτερα μεγάλου προϋπολογισμού για τα δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που στοχεύει στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και των μετακινήσεων των πολιτών, συμβάλλοντας στην εκ βάθρων αποκατάσταση του οδοστρώματος στο σύνολο των οικιστικών περιοχών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.
            “Αναστρέφοντας την παρελθούσα κατάσταση, όπου σε επίπεδο υποδομών και έργων ο δήμος μας - και κυρίως οι γειτονιές - είχαν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, περνάμε στην υλοποίηση ζωτικών έργων για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσα από τη συνέχιση του μακρόπνοου προγράμματος αποκατάστασης του οδικού μας δικτύου. Πρόκειται για παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν κατά πολύ την εικόνα του δήμου μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, επισημαίνοντας πως πολύ σύντομα εικόνες με λακκούβες και ριγματώσεις που επιβαρύνουν δραματικά την κατάσταση του οδικού δικτύου του δήμου  θα ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.
            Να σημειωθεί πως ήδη συντάσσεται μελέτη νέου έργου βελτίωσης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου για το επόμενο έτος, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!