Φέρνει ιδιώτες για τα σκουπίδια ο Μπουτάρης

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, το πρωί της Δευτέρας οι συμβασιούχοι και εργαζόμενοι έχουν κάνει κάλεσμα για τον χώρο του ΣΜΑ ώστε να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην παραχώρηση της αποκομιδής σε ιδιώτες. Παράλληλα ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης συγκαλεί στις 8 το πρωί της Δευτέρας σε κοινή συνεδρίαση όλα τα σωματεία του δήμου για λάβουν κοινές αποφάσεις αντίδρασης στις κινήσεις της διοίκησης Μπουτάρη.

Όπως διαβάζουμε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε στην Διαύγεια ο δήμος προχωρά σε απευθείας ανάθεση για την εργασία αποκοµιδής αστικών απορριµµάτων του ∆ήµου Θεσσαλονίκης προϋπολογισµού δαπάνης 192.000,00€.

Ειδικότερα ο δήμος αναζητά ιδιώτες για τρεις ημέρες εργασίας αποκομιδής απορριμμάτων κοστολογώντας τον τόνο με 160 ευρώ θέτοντας όριο 400 τόνων σκουπιδιών αποκομιδής την ημέρα.

Οι προσφορές θα κατατεθούν σφραγισµένες αύριο Δευτέρα, 26/06,  από τις 10.00π.µ. και μόνο για μισή ώρα στο ΣΜΑ του δήμου Θεσσαλονίκης  και μετά την αποσφράγισή τους θα ζητηθεί από τον ιδιώτη που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή να ξεκινήσει άμεσα την αποκομιδή.

Πηγή: Αυτοδιοίκηση


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!