Σε καθαρισμό της νησίδας στην οδό Θεσσαλονίκης προχωρά η αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε καθαρισμό της νησίδας στην οδό Θεσσαλονίκης προχωρά η αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας

Στα πλαίσια ευπρεπισμού της εισόδου της πόλης του Ωραιοκάστρου η αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας προχωρά σήμερα και αύριο στον καθαρισμό της διαχωριστικής νησίδας στην οδό Θεσσαλονίκης από το ύψος των ορίων του δήμου Ωραιοκάστρου έως και την οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Κυριάκο Ιωσηφίδη από νωρίς το πρωί κόβουν χόρτα, κλαδεύουν και απομακρύνουν κάθε είδους σκουπίδια τα οποία βρίσκονται εντός της διαχωριστικής νησίδας, η οποία στο μεγαλύτερο κομμάτι της ανήκει στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


«Το έργο μας κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, καθώς η νησίδα είχε μετατραπεί σε χωματερή, με κάθε είδους σκουπίδια τα οποία πετούν διερχόμενοι οδηγοί. Εμείς προχωράμε όχι μόνο στην περιποίηση του πρασίνου αλλά και στον καθαρισμό της», είπε ο κ. Ιωσηφίδης και απεύθυνε έκκληση προς όλους να είναι προσεκτικοί και να μην πετούν τα σκουπίδια τους στον δρόμο. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!