Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς: Πλήθος και «πολυχρωμία» και εντυπωσιακή συμμετοχή τοπικών φορέων στην εκδήλωση της ΡΕΚΚ





Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς
Μεταμορφώσεως 9,ισόγειο,τηλ./φαξ : 2313 314396
                            E-mail: dimotikikinisikal@gmail.com,  info@rekk.gr,     

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πλήθος και «πολυχρωμία» και εντυπωσιακή συμμετοχή τοπικών φορέων  στην εκδήλωση της ΡΕΚΚ


Πλήθος και «πολυχρωμία» σε συνδυασμό με εντυπωσιακή συμμετοχή τοπικών συλλόγων, φορέων και σωματείων  της Καλαμαριάς χαρακτήρισαν την χθεσινή ανοιχτή συγκέντρωση της ΡΕΚΚ μέσα στο πρ. Στρ. Κόδρα.
Ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης επιβεβαίωσε δημόσια τη βούληση  της Κυβέρνησης να αποδώσει το χώρο σε δημόσια χρήση μέχρι το Σεπτέμβριο , γεγονός που προκάλεσε ικανοποίηση στους παριστάμενους ανάμεσα στους οποίους ήταν  και πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Καλαμαριάς από την πλειοψηφούσα παράταξη.
Εντυπωσιακό ήταν και το γεγονός ότι ο Υπουργός ζήτησε , πριν τοποθετηθεί να ακούσει τους πολίτες ή τους εκπροσώπους των φορέων, πράγμα που έκανε το διάλογο ζωντανό και άμεσο και κατέληξε να αποκτήσει το χαρακτήρα ανοιχτής διαβούλευσης.
Θα ακολουθήσει και αναλυτικότερη ενημέρωση.
                                Καλαμαριά, 13.6.2017

                                Από το Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!