Χάλασε του Μποκανί!

Φαίνεται πως είναι της μοίρας γραφτό ο Ντιεμερσί Μποκανί να μην φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί ο Κογκολέζος επιθετικός δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ με αποτέλεσμα η συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών να χαλάει. 

Ο Μποκανί είχε συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδος για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την Δευτέρα έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του η οποία όμως δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. 

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμού που είχε αντιμετωπίσει ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αλλά όπως φάνηκε από τα ιατρικά υπάρχει ακόμα κάποιο θέμα. Έτσι, η εισήγηση του γιατρού μετά τις εξετάσεις ήταν να μην ρισκάρουν με τον 31χρονο άσο κι έτσι οι Πειραιώτες έκαναν πίσω.

Πλέον, στον Ολυμπιακό στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις και ήδη υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!