Αντάμωμα Ζαγκλιβερινών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θεσσαλονίκη Ιούνιος 2017



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Αντάμωμα των Ζαγκλιβερινών στην πλατεία του χωριού όπως κάθε χρόνο με τη συμμετοχή μουσικοχορευτικών τμημάτων από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. 
Η Ανατολή Κωνσταντινίδου Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη και Πολιτευτής της Ν.Δ στη Β΄ Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε στο Αντάμωμα των Ζαγκλιβερινών όπου συνεχάρη τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας του Ζαγκλιβερίου κ.Τάσο Οικονόμου και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαγκλιβερίου  για την άρτια διοργάνωση και ανέφερε ότι «Είναι σημαντικό τη σημερινή εποχή να δίνεται η δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να έρχονται μέσω τέτοιων πρωτοβουλιών σε επαφή με τις ρίζες τους ώστε να ενδυναμώνονται οι ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ συντοπιτών και να αποτελούν συνεχιστές της πλούσιας παράδοσης που έχει κάθε περιοχή στην Ελλάδα».



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!