Νέα ημερομηνία για τη συνάντηση της ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια-Τσαρουχά με τους χορηγούς του προγράμματος "Επιφανειακού Καθαρισμού του Θερμαϊκού"

Θεσσαλονίκη, 16 Ιουνίου 2017 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στις 10 π.μ., η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία-Κόλλια Τσαρουχά θα υποδεχτεί στο γραφείο της στο Διοικητήριο, τους εκπροσώπους των εταιριών που συμμετέχουν ως χορηγοί στην ανανέωση του προγράμματος «Επιφανειακού Καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόλπου», που γίνεται εξ ολοκλήρου με χρηματοδότηση από χορηγούς και υπό το συντονισμό και την εποπτεία του ΥΜΑΘ. (Η συνάντηση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 13 Ιουνίου και ακυρώθηκε λόγω έκτακτων υποχρεώσεων της Υφυπουργού).
Στη συνάντηση με την Υφυπουργό κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, θα παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των χορηγών: TAP AG, Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε., Ο.Λ.Θ. ΑΕ, Δ.Ε.Θ.-Helexpo Α.Ε., ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε., Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., Alumil A.E. και ο εκπρόσωπος της εταιρείας North Aegean Slops, που είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!