Στο εδώλιο για το 'Πού είναι τώρα ο Παύλος;'

Ο κατηγορούμενος για τα πλημμελήματα της εργω και λόγω εξύβρισης και προσβολής μνήμης νεκρού, αναμένεται να λογοδοτήσει για το καταδικαστέο "πού είναι τώρα ο Παύλος;" που ομάδα χρυσαυγιτών -κατά την κατηγορία και ο ίδιος- είπαν, στρεφόμενοι προς τη μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού, Μάγδα Φύσσα, μέσα στη δικαστική αίθουσα και ενώ είχε προηγηθεί σύγκρουση με αποτέλεσμα τη διακοπή της διαδικασίας.

Η οικογένεια Φύσσα είχε καταθέσει μήνυση σε Αστυνομικό Τμήμα στον Πειραιά, ενώ ο Μάγδα Φύσσα είχε αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, ήταν ένας από τους άνδρας που προχώρησαν σε προσβλητικές χειρονομίες και σκαιότατες εκφράσεις, την εξύβρισαν και προσέβαλαν τη μνήμη του δολοφονημένου γιου της.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα είχε προσκομίσει μάλιστα, ως στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τουλάχιστον του ενός, τις φωτογραφίες, που τραβήχθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης χρυσαυγιτών – αντιεξουσιαστών μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Όπως περιγράφει στο δικόγραφο, ο άνδρας που αναγνωρίζει στις φωτογραφίες ήταν παρών σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου και καθόταν στις πρώτες σειρές, δίπλα σε υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

 

ΦΩΤΟ SOOC


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!