Φρίκη στο Πακιστάν - Άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί μετά την έκρηξη βυτιοφόρου

Κόλαση φωτιάς σε αυτοκινητόδρομο του Πακιστάν, όταν βυτιοφόρο τυλίχτηκε στις φλόγες και εξερράγη μετά από τροχαίο. Τουλάχιστον 123 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν. Αρκετοί από τους τραυματίες φέρουν σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα στα κατά τόπους νοσοκομεία. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο οδηγός της νταλίκας εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα και επιχείρησε απότομη στροφή. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής.

Δεκάδες ασθενοφόρα και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στα περίχωρα της πόλης Μπαχαβαλπούρ, στο κεντρικό τμήμα της ασιατικής χώρας. «Άνθρωποι της περιοχής και περαστικοί είχαν αρχίσει να μαζεύουν το χυμένο πετρέλαιο, όταν το βυτιοφόρο εξερράγη, καίγοντας όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο και γύρω από αυτό» ανέφερε στο Reuters ο εκπρόσωπος της επαρχιακής κυβέρνησης Μαλίκ Μουχάμαντ Άχμεντ Χαν.

«Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, κάποιος προσπάθησε να ανάψει ένα τσιγάρο και τα χυμένα καύσιμα έπιασαν φωτιά, με αποτέλεσμα να εκραγεί το βυτιοφόρο» δήλωσε από τη μεριά του ο Τζαμ Σατζάντ Χουσάιν, εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης.

Εικόνες από ερασιτεχνικό βίντεο δείχνουν απανθρακωμένα πτώματα να βρίσκονται ανάμεσα στα συντρίμμια, την ώρα που πυροσβέστες συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης.

(Προσοχή! Σκληρές εικόνες...)

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!