Σύσκεψη στη Ν.Δ. για την εγκληματικότητα στο Μενίδι

Η «έξαρση της εγκληματικότητας» στο Μενίδι, όπως αναδείχτηκε από τον θανάσιμο τραυματισμό από σφαίρα του 11χρονου μαθητή, την προηγούμενη Πέμπτη, απασχόλησαν πρωινή σύσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τους στενούς του συνεργάτες.

Σύμφωνα με κύκλους του κόμματος, στη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης «επανέλαβε την πάγια θέση του ότι ο σεβασμός στον νόμο και την τάξη αποτελεί βασική προτεραιότητα για την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μητσοτάκης έχει συγκαλέσει για σήμερα στις 14:00 νέα σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι βουλευτές Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος και Αθανάσιος Μπούρας, καθώς και οι δύο τελευταίοι διατελέσαντες υπουργοί Δημοσίας Τάξης επί κυβέρνησης Ν.Δ. Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας.

Παράγοντες του κόμματος υπενθύμιζαν με αφορμή το τραγικό περιστατικό ότι τον Απριλίου του 2016, ο κ. Μητσοτάκης προκάλεσε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, στην διάρκεια της οποίας επεσήμανε την έξαρση της εγκληματικότητας και τις ευθύνες της κυβέρνησης.

Σημείωναν ακόμη ότι στις 16 Ιουνίου του 2016, ο πρόεδρος της Ν.Δ. μετέβη στο Μενίδι, από όπου «επεσήμανε την έλλειψη επαρκούς αστυνομικού προσωπικού, και υπογράμμισε τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εγκληματικότητα».

Θύμιζαν τέλος ότι στις 17 Φεβρουαρίου 2017 με επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στην ώρα του πρωθυπουργού ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στο πρόβλημα εγκληματικότητας στο Ζεφύρι, στις Αχαρνές και στον Ασπρόπυργο, με τον κ. Τσίπρας να ισχυρίζεται, κατά τις ίδιες πηγές, «ότι ‘το θέμα δεν είναι επίκαιρο’».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!