Επιμένουν οι αστυνομικοί για τη συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων

Αμετακίνητοι στην απόφασή τους να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων στις 29 Ιουνίου εμφανίζονται οι αστυνομικοί σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων).

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασαν την αντίθεση τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

Στην ανακοίνωση της η ΠΟΑΣΥ αναφέρει:

 

«Σας καλούμε όπως παραβρεθείτε σύσσωμοι, τόσο με τη συμμετοχή των Διοικητικών σας Συμβουλίων όσο και των Αντιπροσώπων σας, καθώς και κάθε μέλους σας που επιθυμεί, στη δημόσια εκδήλωση με θέμα "Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις" που διοργανώνει η Ομοσπονδία μας στην πλατεία Εξαρχείων την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, προκειμένου να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις από κοινού με όλους τους κοινωνικούς φορείς για την επίλυσή τους».

 

Η ΠΟΑΣΥ επισημαίνει ότι με νεώτερη ανακοίνωση θα καθορισθούν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες για την οργάνωση της εκδήλωσης.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!