Πέντε υπουργοί θα περιγράψουν την κατάσταση στο Μενίδι και θα πουν τι μέτρα θα πάρουν

Η ανεξέλεγκτη κατάσταση στο Μενίδι μετά το θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα και οι έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας έκαναν την κυβέρνηση να τρέχει και μην φτάνει.

Ενδεικτικό της πίεσης που ασκήθηκε στην κυβέρνηση είναι πως μία εβδομάδα μετά το θλιβερό περιστατικό που προκάλεσε πανελλήνια οργή πέντε υπουργοί και ένας υφυπουργός θα δώσουν συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ανακοινώσουν παρεμβάσεις στην περιοχή,

Η κοινή συνέντευξη Τύπου θα δωθεί σήμερα στις 11:00 στο υπουργείο Εσωτερικών. 

«Σας προσκαλούμε στην κοινή συνέντευξη Τύπου του  Υπουργού  Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, του   Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Τόσκα, της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Θεανώς Φωτίου, του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Μενιδίου και τις παρεμβάσεις που δρομολογούνται από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στις 11 το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27 και Δραγατσανίου 2, 3ος  όροφος, αίθουσα 301)».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!