Γιαννακόπουλος για Μάντζαρη: «Εσύ και ο μάνατζέρ σου πρέπει να φοράτε φουστίτσες»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του Έλληνα γκαρντ και του μάνατζέρ του, τονίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η πλευρά του παίκτη αθέτησε τη συμφωνία του με το «τριφύλλι».

«Τα παντελόνια είναι για να τα φοράνε άντρες... Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε... Φουστίτσες μόνο» ανέφερε σε ποστάρισμά του ο διοικητικός ηγέτης των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σε άλλο ποστ του αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των τελικών έγιναν πέντε ραντεβού προκειμένου να φέρει στην ομάδα του τον Μάντζαρη.

«Τόσο μαλ...ς είμαι που αφιέρωσα πέντε ραντεβού μέσα στους τελικούς... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως...» είπε σχετικά, ενώ σε ερώτηση follower του για το αν ο διεθνής γκαρντ είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε «ναι».

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ωστόσο δεν αρκέστηκε στα παραπάνω και σε νέο σχόλιο κάτω από το ποστάρισμά του ανέφερε για τον Μάντζαρη: «Είναι εθισμένος στην φάπα από τον Παππά».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!