Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης: Συμβολαιογράφοι: Τελικά έπεσαν οι μάσκες!

Οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Ελλάδας, αφού εξασφάλισαν το ρόλο τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή τους, ακόμη και από τους ελάχιστους πια πλειστηριασμούς κατοικιών από τους οποίους απείχαν. Με την πρόσφατη ανακοίνωση της Συντονιστικής τους Επιτροπής, ουσιαστικά παραδέχονται ότι αποφάσισαν την αποχή  για να ικανοποιηθεί  «η απαίτηση από την Πολιτεία να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση της ομαλότητας και της νομιμότητας στην απονομή της δικαιοσύνης σε όλα τα στάδια αυτής», δηλαδή να πάρει η κυβέρνηση «τα μέτρα της», τα γνωστά μέτρα καταστολής, ώστε να σταματήσει το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς να σώζει τα σπίτια και τη μικρή περιουσία των λαϊκών στρωμάτων. 
Με άλλη ανακοίνωσή της δε η Συντονιστική Επιτροπή καλεί τους Συμβολαιογράφους να καταγράφουν λεπτομερώς πρόσωπα και γεγονότα που συμβαίνουν κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας κατά την παρέμβαση του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και να παραδίδουν την έκθεσή τους στην Εισαγγελία, ανοίγοντας το δρόμο για νέες διώξεις κατά μελών του κινήματος......

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!