Συνεδρίαση του Τομέα Εξωτερικών, Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας

16 Ιουνίου  2017


                                              Δελτίο Τύπου

Συνεδρίαση  του Τομέα Εξωτερικών, Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας

Χθες, 15 Ιουνίου 2017, και ώρα 17:00, στα νέα κεντρικά γραφεία της Νέας  Δημοκρατίας  στο Μοσχάτο, πραγματοποιήθηκε Συνεδρίαση του Τομέα Εξωτερικών Ν.Δ. για τον Απόδημο Ελληνισμό από τον αρμόδιο Αν. Τομεάρχη Σάββα Αναστασιάδη , Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης
Τα μέλη του Τομέα εργασίας ενημερώθηκαν από τον κ. Αναστασιάδη αναφορικά με ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες του εξωτερικού, όπως: η καθυστέρηση της συζήτησης για την ψήφο των Αποδήμων ,   η ψήφιση του νόμου για το ΣΑΕ, η σωστή ενημέρωση των ελλήνων του εξωτερικού με την καταγραφή και την αξιολόγηση των ομογενειακών μέσων, η  επικοινωνία  με τις  οργανώσεις των Αποδήμων Ελλήνων πάνω σε θέματα ελληνικής Γλώσσας, Πολιτισμού και Τουρισμού, κλπ.

Τα μέλη του Τομέα στη συνέχεια  κατέθεσαν τις δικές τους  προτάσεις και ιδέες , με απώτερο σκοπό το όφελος των απανταχού Ελλήνων.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!