Αγγλία: Ένοπλος κρατά ομήρους σε γραφείο εύρεσης εργασίας

Νέ οπεριστατικό τρόμου στην Αγγλία. Άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε σε γραφείο εύρεσης εργασίας και κρατά ομήρους

Οι αξιωματικοί κλήθηκαν και τους γνωστοποιήθηκε ότι ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι είχε μπει στις εγκαταστάσεις και πιστεύεται ότι κρατά ομήρους εργαζόμενους. Πολλοί άλλοι από τους εργαζόμενους κατάφεραν να φύγουν. Έχουμε αναλάβει το περιστατικό αλλά δεν υπάρχουν, προς το παρόν, πληροφορίες για τραυματίες", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αστυνομία της Νορθρούμπια.

Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικοί διαπραγματευτές και οι δρόμοι γύρο από το γραφείο έχουν αποκλειστεί, ενώ το κοινό έχει ειδοποιηθεί να μην πλησιάζει στην περιοχή.

Στο σημείο έχει ήδη φτάσει και ασθενοφόρο, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Πιστεύεται ότι ο δράστης είναι γνωστός στους εργαζόμενους στο γραφείο, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!