Συγκέντρωση κατοίκων του Μενιδίου στο υπ. Προστασίας του Πολίτη

Του Μάκη Συνοδινού

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησαν κάτοικοι του Μενιδίου, διαμαρτυρόμενοι για την εγκληματικότητα στην περιοχή.

Οι κάτοικοι μετέβησαν στο υπουργείο με περισσότερα από 10 λεωφορεία -τα οποία αναχώρησαν αργά το απόγευμα από το Μενίδι- και πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία, επί της λεωφόρου Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

Αίτημα των κατοίκων είναι να μεριμνήσει η πολιτεία, ώστε να υπάρχει τάξη και ασφάλεια στην περιοχή.

Αντιπροσωπεία των κατοίκων με επικεφαλής τον δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό πέρασε στο υπουργείο, προκειμένου να έχει συνάντηση με αρμόδιους ώστε να εκθέσει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. 

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα να στηρίξει την πόλη του.

«Σήμερα ζούμε ένα μαρτύριο» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι η πόλη «είναι ένα καζάνι που βράζει».

«Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει κανένα μήνυμα που να γεννά ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο, για να απολαμβάνουμε ό,τι και ο κάθε πολίτης στη χώρα, την ασφάλεια να πάει το παιδί του στο σχολείο. Αυτό το απλό αγαθό της ασφάλειας ζητάμε», κατέληξε ο δήμαρχος Αχαρνών.

naftemporiki.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!