"Σφήνα" της Τσέλσι για τον Μανωλά

Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τη Ρόμα. Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ, ενώ η ρωσική ομάδα, εκτός απ' τον Έλληνα στόπερ, θα αποκτήσει και τον Λεάντρο Παρέδες, με το συνολικό deal να αγγίζει τα 65.000.000 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "tribalfootball.com", η Τσέλσι προσπαθεί να μπει "σφήνα" στη συμφωνία των δύο πλευρών, προσφέροντας κι αυτή 40.000.000 ευρώ στους "τζαλορόσι"! Ο Μανωλάς αποτελεί "διακαή πόθο" του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον ιδανικό διάδοχο του Τζον Τέρι. Γι' αυτό το λόγο, κάνει την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να τον ντύσει στα μπλε.

Βέβαια, το ρεπορτάζ της βρετανικής ιστοσελίδας υποστηρίζει πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των Λονδρέζων, αφού η Ζενίτ προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο στον Έλληνα στόπερ και συγκεκριμένα τετραετές έναντι 4.000.000 ευρώ ετησίως. Πάντως, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πολύ δύσκολα θα "χαλάσει" το deal της Ρόμα με τη Ζενίτ και πλέον απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!