Παναθηναϊκός: "Σταθεροί στο σχέδιο μας, συμβιβαστική λύση για Μπεργκ"

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε λίγες ώρες μετά τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή το μεσημέρι και τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Η ανακοίνωση έχει δυο σκέλη. Στο πρώτο γίνεται λόγος πως ο στόχος όλων των ανθρώπων το0υ τριφυλλιού είναι να καταστεί υγιής και βιώσιμος ο σύλλογος και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με τη δημιουργία μιας ομάδας με νέους σε ηλικία που θα πλαισιώνονται από κάποιους έμπειρους.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με τον Μπεργκ. Σε αυτό σημειώνεται ότι η ΠΑΕ ποτέ δεν ήθελε να φύγει ο Σουηδός αλλά υπάρχει διάθεση να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Κάτι που όπως όλα δείχνουν ξαναβάζει στο παιχνίδι την Αλ Αϊν και το πιθανότερο είναι ο Μπεργκ να αποχωρήσει με τους πράσινους να παίρνουν απλά κάποια χρήματα, λιγότερα απ' ότι προέβλεπε η ρήτρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός παραμένει σταθερός στο σχέδιό του να καταστεί υγιής και βιώσιμος. Η διοίκηση εργάζεται διαρκώς στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας ομάδας νέων σε ηλικία παικτών που θα πλαισιώνονται από κάποιους εμπειρότερους.

Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν σκόπευε να πωλήσει τον Μάρκους Μπεργκ. Όμως, αυτός για λόγους δικούς του επέλεξε άλλο δρόμο.

Παρ όλα αυτά η Π.Α.Ε. είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί για συμβιβαστική λύση αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που ο Μάρκους έχει προσφέρει στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η πρόταση του Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό

ΠαναΤιτάνικος  

“Μαρίνο, μείνε, μην διαλυθούμε!”

Επίσημο: Τέλος ο Λυμπερόπουλος από τον Παναθηναϊκό

"Ντου" στα γραφεία, ύβρεις και "ψιλές" σε Παναγόπουλο  


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!