Λονδίνο: Πολίτες ακινητοποιούν τον οδηγό του βαν και τον χτυπούν ανελέητα [βίντεο]

Δύο νέα βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας από το περιστατικό με το βαν στο Λονδίνο. Σε αυτά φαίνονται πολίτες που ήταν στο τέμενος να έχουν περικυκλώσει τον δράστη με τον βαν πριν έρθει η αστυνομία και να τον λιντσάρουν.

Παρ΄όλο που ο ίδιος προσπάθησε να εγκαταλείψει το σημείο, το κοινωνικό κέντρο στην περιοχή του πάρκου Φίνσμπερι στην οδό Seven Sisters, οι πιστοί του Ραμαζανίου, τον έριξαν στο οδόστρωμα και άρχισαν να τον χτυπούν.

Ο 48χρονος οδηγός που οδηγούσε ένα λευκό βαν ήταν ξυρισμένος, είχε σγουρά μαλλιά, φορούσε ένα μπλε μπλουζάκι και ήταν γεμάτος αίματα σε πρόσωπο και χέρια, ενώ σύμφωνα με μάρτυρες κατά την διάρκεια του επεισοδίου φώναζε σε όσους τον λίντσαραν «Σκοτώστε με, σκοτώστε με».

Την ώρα που είχαν ρίξει κάτω τον δράστη ένας ιμάμης από το τζαμί μπήκε μπροστά του φωνάζοντας στους πιστούς να μην το χτυπούν, προστατεύοντάς τον έτσι μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Μάλιστα, στο δεύτερο βίντεο, η κάμερα έχει πλησιάσει αρκετά κοντά στον δράστη, ο οποίος δέχεται μπουνιές και σπρωξίματα από τους πιστούς λίγη ώρα μετά την επίθεση που έκανε έξω από το κοινωνικό κέντρο με το βαν του.

Να σημειωθεί πως αφού ο 48χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς έδωσε ένα φιλί στην κάμερα, ενώ πριν είχε φωνάξει «Σκοτώστε με, σκοτώστε με. Θέλω να σκοτώσω όλους τους Μουσουλμάνους».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!