Ερντογάν: Η Ελλάδα κρύβει τρομοκράτες που έφυγαν από την Τουρκία

Επίθεση εναντίον της Ελλάδας εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στην υπόθεση ασύλου με τους Τούρκους αξιωματικούς που σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος το περασμένο καλοκαίρι. 

 

«Ορισμένοι ακόμα κρύβουν τους τρομοκράτες που έφυγαν από εδώ. Όπως η Ελλάδα και η Γερμανία. Για παράδειγμα, αυτή την στιγμή, υπάρχουν πάνω από 10 στην Ελλάδα και ξέρετε τι μας λένε; Πώς αυτό το θέμα είναι θέμα της Δικαιοσύνης, εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Τι ανοησίες είναι αυτές;» είπε για την Ελλάδα.

 

Κατηγόρησε επίσης για φασισμό χώρες τις ΕΕ που δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί πολιτική εκστρατεία Τούρκων πολιτικών την περίοδο του δημοψηφίσματος. «Σε ορισμένες χώρες της ΕΕ, στην ιστορία, στο παρελθόν, υπήρξαν ναζιστικές και φασιστικές εφαρμογές. Δυστυχώς, τα ίδια έχουν εφαρμοστεί και στους πολίτες μου». 

 

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο από το ρεπορτάζ του ΑLPHA.

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!