Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το μοιραίο ελικόπτερο. Η στιγμή της πτώσης στον Σχοινιά

Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του, και ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου πριν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο της πτώσης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε επίσης στο ΚΑΤ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο όμως χτύπησε στα σύρματα και κατέπεσε.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν την πτώση του ελικοπτέρου το οποίο κατά πάσα πιθανότητα "βρήκε" στα καλώδια της ΔΕΗ. Ο υπάλληλος της εταιρίας ασφαλείας που επέβαινε στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε στον Σχοινιά μετέδιδε ζωντανά στο Facebook μέσω του προφίλ του τις τελευταίες στιγμές.

Στο τέλος των πλάνων η εικόνα διακόπτεται βίαια, ενώ ακούγεται μόνο ο ήχος της μηχανής του ελικοπτέρου. Φίλοι γνωστοί και οικεία πρόσωπα του νεκρού υπαλλήλου που μαγνητοσκοπούσε, εξέφρασαν τη θλίψη τους με σχόλια στο προφίλ του άτυχου άνδρα που βρήκε τον θάνατο μαζί με τον χειριστή του ελικοπτέρου.

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!