Απίστευτο: Βανδαλισμοί στην νέα παιδική χαρά στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βανδαλισμοί στην νέα παιδική χαρά
στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο

Μόλις λίγες ημέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς που βρίσκεται στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ευάγγελο Καραστερίου διαπίστωσαν νωρίς το πρωί βανδαλισμούς στον χώρο.

Σε δήλωση του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ευάγγελος Καραστερίου αναφέρει ότι όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε διάφορα όργανα καθώς και σε φωτιστικά που βρίσκονται στον χώρο της παιδικής χαράς. Ο ίδιος χαρακτηρίζει απαράδεκτο το γεγονός να προκαλούνται βανδαλισμοί σε έργα, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προς χρήση στην τοπική κοινωνία και τονίζει ότι τα περιστατικά βανδαλισμών δημοτικής περιουσίας καταγγέλλονται και ακολουθούν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα για το γεγονός τονίζει ότι: «Είναι λυπηρό να βλέπεις να καταστρέφουν μια όμορφη και λειτουργική παιδική χαρά, την οποία δεν έχουν προλάβει ακόμη να χαρούν τα μικρά παιδιά». Όπως αναφέρει οι ζημιές θα επισκευαστούν πριν τα επίσημα εγκαίνια της παιδικής χαράς ώστε να παραδοθεί άρτια και ασφαλής. Μάλιστα, ο κ. Γαβότσης απευθύνει έκκληση στους δημότες και τους γονείς που τα παιδιά τους απολαμβάνουν τις παιδικές χαρές, να προστατεύσουν τους χώρους γιατί, όπως σημειώνει, αυτές ανήκουν στα παιδιά μας.

                


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!