ΣΥΡΙΖΑ A' Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση για τις έμφυλες και ερωτικές ταυτότητες

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΌΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
(ΣΥ.ΡΙΖ.Α)

Θεσσαλονίκη 22/6/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδήλωση για τις έμφυλες και ερωτικές ταυτότητες

Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Yπερασπιζόμαστε και κατοχυρώνουμε τα δικαιώματα όλων - έμφυλες και ερωτικές ταυτότητες», διοργανώνει το τμήμα δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, την Τετάρτη 28-6-2017, στις 19.30 στην αίθουσα «ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι η γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης με αρμοδιότητα στα ανθρώπινα δικαιώματα, Μαρία Γιαννακάκη, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί στο τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας Αττικής και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ  Αστυνομικών, Μιχαήλ Λώλης, ο ψυχίατρος- ψυχοθεραπευτής και ιατρικός σύμβουλος Σ.Υ.Δ, Σταύρος Μπουφίδης και το μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Χαλκιάς.
Τη συζήτηση θα συντονίσει το μέλος του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χατζητρύφων.
Τέλος, θα υπάρξει η παρέμβαση και συμβολή από τη «Λεσβιακή ομάδα Θεσσαλονίκης», τη «Σύμπραξη για το κοινωνικό φύλο», το «Σωματείο υποστήριξης διεμφυλικών», το «Thessaloniki rainbow youth» και το «Thessaloniki pride».
Το γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!