Αεροσκάφος έκανε έκτακτη προσγείωση στη Γερμανία -Επιβάτες μιλούσαν για «βόμβα»

Πτήση της easyJet από τη Λιουμπλιάνα προς το Λονδίνο έκανε έκτακτη προσγείωση στην Κολωνία, καθώς τρεις επιβάτες μιλούσαν για «τρομοκρατικά θέματα», σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Οι 151 επιβάτες της πτήσης εκκένωσαν με ασφάλεια το Airbus 319 χρησιμοποιώντας τις εξόδους κινδύνου του και η αστυνομία έκανε έλεγχο στο αεροσκάφος και πήραν καταθέσεις. Ο πιλότος αποφάσισε να κάνει έκτακτη προσγείωση, όταν επιβάτες ανέφεραν στους αεροσυνοδούς ότι άκουσαν τρεις άνδρες να χρησιμοποιούν λέξεις όπως «βόμβα» και εκρηκτικά, αναφέρει η Bild, επικαλούμενη εκπρόσωπο της γερμανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Οι τρεις επιβάτες συνελήφθησαν και η αστυνομία κατάσχεσε και έκανε ελεγχόμενη έκρηξη σε ένα σακίδιο πλάτης που ανήκε σε έναν εξ αυτών. «Διαπιστώσαμε ότι δεν περιείχε κάτι επικίνδυνο», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: Wall Street Journal, ΑΠΕ/ Reuters


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!