Ο Στ. Θεοδωράκης πήγε στην εισαγγελία του Α. Πάγου -Για τις παράτυπες επαναπροωθήσεις Τούρκων

Τη διερεύνηση των καταγγελιών που αφορούν τις άτυπες επαναπροωθήσεις Τούρκων πολιτών που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

«Πληθαίνουν οι πληροφορίες για τους Τούρκους που προσπαθούν να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα αλλά άτυπα τους επιστρέφουν σε τουρκικά εδάφη.

Αυτό το θέμα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη χώρα και να την δυσφημήσει στο πολύ ευαίσθητο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Η εισαγγελέας μας διαβεβαίωσε ότι τις επόμενες ώρες και μέρες θα μελετήσει το φάκελο και θα προχωρήσει στις δικές της ενέργειες» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν ο επίτιμος Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου και ειδικός σύμβουλος του επικεφαλής σε θέματα Δικαιοσύνης Βασίλης Μαρκής, ο πρέσβης ε.τ., σύμβουλος του επικεφαλής σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Γιώργος Κακλίκης καθώς και ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Τσιόδρας.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!