Οι διαιτητές του πέμπτου τελικού

Οι Τάσος Πηλοΐδης, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Αναστάσης Μάνος ορίστηκαν να σφυρίξουν τον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods (11/6, 21:00).

Όπως είχε επισημάνει η ΚΕΔ/ΕΟΚ από την Τετάρτη (7/6), οι διαιτητές του αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα θα προέκυπταν βάσει ορισμού. Όπως κι έγινε, με τους τρεις έμπειρους διαιτητές να είναι αυτοί που θα σφυρίξουν στο ΣΕΦ το βράδυ της Κυριακής.

Ο Sport24 Radio 103.3 είχε επισημάνει από νωρίς το πρωί πως οι δύο πρώτοι ήταν οι "σίγουροι" της διαδικασίας, όπως επίσης ότι ο Τόμι Σχινάς δεν συμπεριελήφθη στα ονόματα για τον πέμπτο τελικό, λόγω τιμωρίας του από την ΚΕΔ/ΕΟΚ για το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με σχετική ανακοίνωση:

"Η ΚΕΔ/ΕΟΚ αφού έλαβε γνώση των δημοσιεύσεων στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης που ξεκίνησαν από τοποθετήσεις του διαιτητή κ. Χρυσόστομου Σχινά κατά παράβαση, σχετικών οδηγιών της FIBΑ, των ρητών εντολών σχετικά, που έχουν δοθεί στους διαιτητές Εθνικών Κατηγορών από την ΚΕΔ/ΕΟΚ και του Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, διαδόθηκαν και έλαβαν έκταση και μορφή ανεξέλεγκτου διαλόγου, που μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις, αποφάσισε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από ορισμό του σε επόμενο αγώνα της αρμοδιότητας της".

Ο Τάσος Πηλοΐδης ήταν στην τριάδα του δεύτερου τελικού, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στον πρώτο και τον τέταρτο, ενώ ο Αναστάσης Μάνος στον δεύτερο.


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!