Αρνήθηκε πρόταση της Αλ Αΐν για Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Η Αλ Αΐν κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ μέσω του ατζέντη του Σουηδού επιθετικού, Στάινερ Ντίετζ, η οποία απερρίφθη. Οι «πράσινοι» περιμένουν ένα ποσό κοντά στα 5,5 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσης του Μπεργκ, ωστόσο η πρόταση που ήρθε από τα Εμιράτα ήταν περίπου στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Σουηδός φέρεται να βρίσκεται από την Δευτέρα στα Εμιράτα, όπως φάνηκε και στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και η Αλ Αΐν αναμένεται να επιστρέψει με βελτιωμένη προσφορά, ενώ μπορεί πάντα να καταβάλει στους «πράσινους» το ποσό που ορίζει η ρήτρα αποδέσμευσης και να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μπεργκ.

Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να παραχωρήσει τον Σουηδό εφόσον και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει, ωστόσο ζητούν ένα ποσό κοντά στην ρήτρα των 5,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!