Μέι: Θα γίνει κανονική έρευνα για την τραγωδία στο Grenfell Tower

Η Τερέζα Μέι υποσχέθηκε ότι θα γίνει «κανονική έρευνα» για την τραγωδία με την πυρκαγιά στον Grenfell Tower, στο Λονδίνο, που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 12 ανθρώπους, ενώ δεκάδες αγνοούνται.

«Θα πάρουμε τα τυχόν μαθήματα που πρέπει και θα γίνουν ενέργειες», πρόσθεσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός, η οποία επαίνεσε τις προσπάθειες διασωστών και πυροσβεστών. Οταν ρωτήθηκε ποιες ενέργειες πρέπει να ληφθούν για να αποτραπεί μία παρόμοια τραγωδία, απάντησε:

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σπίτι απόψε, έχασαν τα πάντα. Οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε στο να τους βοηθήσουμε. Οταν είναι ασφαλές το σημείο, όταν καταστεί δυνατό να εντοπιστούν τα αίτια της φωτιάς, τότε θα γίνει κανονική έρευνα».

«Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους αυτούς που είδαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται. Είναι αδύνατο να αντιληφθούμε τον τρόμο που βιώνουν», ανέφερε ακόμη η Μέι.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!