NBA: Πρωταθλητές οι Γουόριορς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν με 129-120 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και κατάκτησαν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με 4-1 νίκες απέναντι στους περυσινούς τροπαιούχους.

Παράλληλα, πανηγύρισαν τον δεύτερο τίτλο σε τρία χρόνια και πέμπτο στην ιστορία τους, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ αναδείχθηκε MVP των τελικών, κατακτώντας το πρώτο τίτλο στην καριέρα του.

Ο άσος των «πολεμιστών» σημείωσε 39 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ ο Στεφ Κάρι έκανε double double με 34 πόντους και 10 ασίστ.

Κορυφαίος για τους «ιππότες», που έχασαν το πρωτάθλημα από την ομολογουμένως καλύτερη και πληρέστερη ομάδα του πλαντήτη, ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» έκανε επίσης double double με 41 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε 8 ασίστ, χάνοντας τον τίτλο για πέμπτη φορά στους οκτώ τελικούς που έχει παίξει στην καριέρα του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!