O Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΊΔΑ ευχαρίστησε τους μεγάλους Χορηγούς του 5ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Βουνού .

                                                             

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο καφέ-μπαρ BACKYARD ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας  ΕΛΠΊΔΑ ευχαρίστησε σε μια σεμνή τελετή τους μεγάλους Χορηγούς του 5ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Βουνού .
 Σε όλους τους προσκεκλημένους  Χορηγούς επιδόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες για τη στήριξη που προσέφεραν στην άψογη πραγματοποίηση του 5ου Αγώνα Βουνού Αυτισμός- ΕΛΠΙΔΑ. Οι ευχαριστίες στους Μεγάλους Χορηγούς που απηύθυνε η πρόεδρος κα Κορίνα Κοντοδήμου ήταν θερμές  και ειλικρινείς και απηχούσαν τις ευχαριστίες όλου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου.
 Επίσης ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο δημοσιογράφο  Παπαδάκη Κώστα (Αθηναϊκο- Mακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων , politesoreokastrou.gr) , στη Μαρίνα Γεωργιάδου (oreokastro24.gr) και στο avatonpress.gr που ήταν μαζί μας ,  μας στηρίζουν και επικοινωνούν  πάντα τις δράσεις μας .

Η στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων  μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, με τη συμπαράσταση  Μελών και Φίλων, για την καλύτερη λειτουργία της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου και των παιδιών που φιλοξενεί και εκπαιδεύει στο Ωραιόκαστρο.


                                                                                       Από το Διοικητικό Συμβούλιο.

















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!