Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Πρόταση: O δήμαρχος επιβραβεύει τώρα και τους «μπαταχτσήδες» στην ύδρευση!


O δήμαρχος επιβραβεύει τώρα και τους «μπαταχτσήδες» στην ύδρευση!

Το είδαμε και αυτό. Η αναξιόπιστη διοίκηση του κ. Γαβότση, που αν όχι ενθαρρύνει, επιτρέπει τις «παράνομες» πράξεις των αντιδημάρχων της (βλέπε σκάνδαλο Κοιμητηρίων), έρχεται τώρα να επιβραβεύσει τους «μπαταχτσήδες», αδικώντας όλους όσοι στάθηκαν συνεπείς στις πληρωμές τους σχετικά με τους λογαριασμούς ύδρευσης. 
Ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας - Νέα Πρόταση» Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίασε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ένα φυλλάδιο - σκάνδαλο που αφορά τη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου. Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, καλούσε όσους δημότες που για πολλά χρόνια «έκλεβαν» συστηματικά νερό από τη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης, απλά… να το δηλώσουν! Έτσι ώστε να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης από τη διοίκηση, καθώς ξεκινάει από πολλές άτοκες δόσεις, και μπορεί να καταλήξει έως και να τους χαριστούν σχεδόν όλοι οι λογαριασμοί μιας και κανείς δεν ξέρει πόσο νερό έχουν κλέψει! Απίστευτο και όμως αληθινό. 
Έτσι λοιπόν ο κ. Γαβότσης, αντί να επιβραβεύει σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς τους συνεπείς καταναλωτές, παρέχει «άσυλο» και διευκολύνσεις σε όσους -όπως φαίνεται στο φυλλάδιο- γνωρίζει πως παρανομούν! 
Έπειτα λοιπόν από την ευνοϊκή μεταχείριση των «ημετέρων», με… πολιτικά μέσα ή μή, με τους τάφους - δώρο των 7.500 ευρώ σε μη δημότες, έρχεται τώρα τη σκυτάλη να πάρει το σκάνδαλο της απαλλαγής όλων αυτών που επί πολλά χρόνια τώρα έπιναν νερό στην υγειά των υπόλοιπων «κορόιδων». Προκαλείτε το δημόσιο αίσθημα κ. δήμαρχε. Όλα στο βωμό των εκλογικών σας συμφερόντων, με οποιοδήποτε κόστος, και πάντα σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας. Δεν θα πρέπει να απορούμε λοιπόν γιατί φέτος προχωρήσατε σε αύξηση των δημοτικών τελών κατά 33%... και βλέπουμε.!


Από το Γραφείο Τύπου



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!