Παιχνίδια της SEGA από τη χρυσή εποχή, έρχονται δωρεάν στο smartphone (vid)

Η συγκεκριμένη συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο (22 Ιουνίου) για συσκευές iOS και Android. Όλα τα παιχνίδια της συλλογής θα είναι διαθέσιμα δωρεάν, θα έχετε τη δυνατότητα να τα απολαύσετε και offline, ενώ θα υποστηρίζουν cloud saves, controller και leaderboards.

Ως συνήθως, θα υπάρχουν και οι σχετικές διαφημίσεις που για να τις αφαιρέσετε θα χρειαστεί να καταβάλετε το ποσό των 1,99 ευρώ.

Τα πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα είναι τα Sonic the Hedgehog, Phantasy Star II, Comix Zone, Kid Chameleon και Altered Beast. H εταιρεία δεσμεύτηκε ότι εντός των επομένων μηνών θα διαθέσει περισσότερους τίτλους, οι οποίοι θα είναι προσαρμοσμένοι στα features που προσφέρουν τα σημερινά smartphones όμως ταυτόχρονα θα μένουν πιστοί στις αρχικές τους εκδόσεις.

Βέβαια, κάτι ανάλογο σκοπεύει να κάνει και με το Sega Genesis Flashback, καθώς οι νοσταλγοί θα μπορούν να (ξανά) αποκτήσουν την κονσόλα των παιδικών χρόνων με κάποιες "ευκολίες" που υπάρχουν με βάση τα σημερινά δεδομένα. Στη συνέχεια ακολουθούν τα σχετικά trailers. 

p> Πηγή: enternity.gr

Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!