'Έπεσε' το Skype στην Ευρώπη

Στα social media υπήρξαν πολυάριθμες αναφορές από ολόκληρη την ήπειρο για αδυναμία χρήσης της υπηρεσίας σε διάφορες συσκευές (κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κ.ά.) που δεν μπορούσαν να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα.

Το τμήμα υποστήριξης του Skype αναφέρθηκε μέσω Twitter στο εν λόγω πρόβλημα και καθησύχασε τους χρήστες λέγοντας πως ερευνάται η λύση του.

There is an ongoing incident affecting the ability to connect to the application: https://t.co/E2jdK7oUf2 We are investigating, stay tuned!

Το ζήτημα προέκυψε για πρώτη φορά χθες το βράδυ και συνεχίζεται μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες για την υπολειτουργία της πλατφόρμας.

Σημειώνεται ότι ορισμένοι χρήστες μάλιστα ανέφεραν ότι δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα, την ίδια στιγμή που άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να συνδεθούν στην υπηρεσία.

(Με πληροφορίες από The Inquirer, φωτό: Paul Sakuma/AP/dapd)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!