Ο Βασίλης Καλλίδης εξηγεί γιατί έκλεισε τη μύτη του όταν συνάντησε τους παίκτες του Survivor [εικόνες & βίντεο]

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κέρδισε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor όχι μόνο την ασυλία, αλλά και γεύμα δια χειρός Βασίλη Καλλίδη.

Ο μάγειρας βρέθηκε στον Αγιο Δομίνικο και ετοίμασε το δείπνο του νικητή, ο οποίος επέλεξε να έχει μαζί του τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Το μενού που ετοίμασε ο Βασίλης Καλλίδης: Μιλκσέικ με παγωτό βανίλια και χυμό ανανά και βερίκοκου για καλωσόρισμα, σουβλάκι με γαρίδα και ανανά με γλυκόξινη σάλτσα,μπέργκερ με ανανά και πατάτες τηγανιτές και γλυκό με παγωτό και μπισκότα.

Η κίνηση του Βασίλη Καλλίδη, όμως, όταν συνάντησε τους Μαχητές να κλείσει τη μύτη του, σχολιάστηκε στα social media και η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για αυτό, στην τηλεφωνική τους επικοινωνία.

«Ξέρεις τι μου έκανε μεγάλη εντύπωση; Σε είδαμε όταν σε πλησίασαν κάπως τα παιδιά, να πιάνεις κάπως λίγο τη μύτη σου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ξάφνιασε τον μάγειρα.

«Τυχαίο θα ήταν μάλλον. Ούτε καν το κατάλαβα. Μου το ρωτάς και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Τι εννοείς ότι τα παιδιά μύριζαν; Τώρα τι κουβέντα είναι αυτή; Ντρέπομαι λίγο. Τα παιδιά ήταν ευγενέστατα, ευδιάθετα» απάντησε ο Βασίλης Καλλίδης.

Ο Βασίλης Καλλίδης φαίνεται πως απόλαυσε τις διακοπές του στον Αγιο Δομινίκο και δεν σταμάτησε να «ανεβάζει» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο, δείχνοντας πόσο υπέροχα περνάει.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!