Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Καταπληκτική η συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου, Ρ. Αντωνοπούλου και Οδ. Ιωάννου [φώτο] [video]




Μαι καταπληκτική συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στη Μονή Λαζαριστών.  Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Οδυσσέας Ιωάννου πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο θέαμα
Η παράσταση με τους περισσότερους από 120.000 θεατές και με ενθουσιώδη σχόλια και κριτικές ήταν  κάτω από την σκηνοθετική ματιά του Παντελή Βούλγαρη.
Ένα τρένο που αργεί, μία μπάντα μουσικών και ένας παραγωγός ραδιοφώνου περιμένουν στον σταθμό, όπου συναντιούνται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, προσδοκίες και διαψεύσεις των τελευταίων σαράντα χρόνων. Το ελληνικό τραγούδι τέμνει την συλλογική μας μνήμη και τους προσωπικούς δρόμους.


Επί σκηνής
Τραγούδι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ρίτα Αντωνοπούλου
Αφήγηση: Οδυσσέας Ιωάννου
Πιάνο: Ανδρέας Αποστόλου, Γιώργος Θεοδώροπουλος
Drums – κρουστά: Στέφανος Δημητρίου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες – πνευστά: Γιάννης Αυγέρης



Συντελεστές 
Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης
Κείμενα: Οδυσσέας Ιωάννου
Μουσική ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Μπίτος
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!