Αγοράστε vintage παπούτσια της Apple με 15.000 δολάρια!

Η μόδα δεν είναι το πρώτο θέμα που σας έρχεται στο μυαλό, αν ακούσετε το όνομα «Apple». Κάποτε όμως, ο τεχνολογικός γίγαντας είχε παρουσία και στην βιομηχανία της ένδυσης κατά τις δεκαετίες '80 και '90. Ένα ζευγάρι παπούτσια από εκείνη την εποχή βγήκε στην επιφάνεια, ενώ πωλούνται σε τιμή... τσουχτερή!

O οίκος Heritage σκοπεύει να βγάλει σε δημοπρασία στις 11 Ιουνίου ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών της Apple Computer, το οποίο αναφέρεται ότι χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.



Τα παπούτσια είναι λευκά και έχουν αποτυπωμένο το θρυλικό λογότυπο της Apple με τα χρώματα της ίριδας, ενώ αποτελούν ένα μόνο κομμάτι από την παραγωγή της Apple τότε. Τη δεκαετία του 1980, η εταιρεία έφτιαχνε φούτερ, βρεφικά ρούχα, διάφορα αξεσουάρ, ακόμα και αθλητικό εξοπλισμό.

"Τα συγκεκριμένα παπούτσια τα κατασκεύασε η Apple αποκλειστικά για τους εργαζόμενούς της στις αρχές της δεκαετίας του 1990", αναφέρει η Heritage στο site της.

Η σπανιότητα αυτή εκφράζεται με την τιμή στην οποία θα διατίθενται τα παπούτσια στη δημοπρασία: 15.000 δολάρια. Η Heritage αναφέρει ότι η εκτιμώμενη αξία τους είναι 30.000 δολάρια.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!