ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ Νεάπολης - Συκεών vs Σίμου Δανιηλίδη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην συνεδρίαση της 14/6 του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης με αφορμή συζήτηση για την εκμίσθωση δημοτικού παρκινγκ σε ιδιώτη, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για το «ξεπούλημα» όπως ισχυρίστηκε στρατηγικών υποδομών και κρατικής περιουσίας.
Προσπάθησε με αυτό τον τρόπο  να «αθωώσει» την δική του σταθερή θέση για ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών και δομών του Δήμου Νεάπολης Συκεών και για μια ακόμη φορά να εκφράσει το αντιπολιτευτικό και αντικυβερνητικό του μένος.
Θυμίζουμε λοιπόν στον κ.Δανιηλίδη εάν το έχει ήδη ξεχάσει, ότι το δικό του κόμμα το ΠΑΣΟΚ/ΕΛΙΑ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ κλπ του οποίου μέλος της Κ.Ε. είναι και ο ίδιος, ήταν αυτό που με ευθύνη των στελεχών του έβαλε την θηλιά των μνημονίων το 2010 στην χώρα μας, είναι αυτό που έφερε το ΔΝΤ, είναι αυτό που κυβέρνησε και συγκυβέρνησε την χώρα για πάνω από 40 χρόνια με τις γνωστές σε όλο τον λαό συνέπειες.
Του θυμίζουμε επίσης ότι το κόμμα του είναι που χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ από θαλασσοδάνεια, είναι υπόλογο για σειρά σκανδάλων και προσπαθεί σήμερα με καινούρια ονομασία και ΑΦΜ να φορτώσει οριστικά και το χρέος αυτό στους πολίτες της χώρας.
Τέλος του θυμίζουμε τους Παπαντωνίου, Παπακωνσταντίνου, Τσουκάτο, Μαντέλη, Λοβέρδο και όσους από τον πολιτικό του φορέα ελέγχονται και θα ελεγθούν ακόμα για  μίζες και ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος και  βέβαια τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Το δάχτυλο λοιπόν ο κ.Δανιηλίδης καλό είναι να το κουνάει στο κόμμα του και τους πραγματικούς υπεύθυνους για την εξαθλίωση του λαού μας και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί και αγωνίζεται για έξοδο από την επιτροπεία και επάνοδο στην κανονικότητα με την κοινωνία όρθια.

Προσπάθεια που ήδη στα δύο μόλις χρόνια διακυβέρνησης άρχισε να δίνει ουσιαστικά αποτελέσματα στην υγεία, στην παιδεία, στο κοινωνικό κράτος, στην προστασία των αδύναμων, στην μικρή προς το παρόν μείωση της ανεργίας, σε θεσμικές αλλαγές και τομές στην αυτοδιοίκηση και το κράτος.    


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!