Έπεσε η αυλαία για τις «Ημέρες Θεάτρου 2017 Δήμου Παύλου Μελά» με την Κωμωδία του Τάσου Παλαντζίδη στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο Βυζαντινών Νερόμυλων Πολίχνης

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –
Έπεσε η αυλαία για τις «Ημέρες Θεάτρου 2017 Δήμου Παύλου Μελά» με την Κωμωδία του Τάσου Παλαντζίδη στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο Βυζαντινών Νερόμυλων Πολίχνης

Με την κωμωδία του Τάσου Παλαντζίδη SEX AND THE GREXIT την Τετάρτη 12 Ιουλίου, έπεσε η αυλαία για τις ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ 2017 και ταυτόχρονα προστέθηκε άλλη μια σελίδα στο πολύτιμο αρχείο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Παύλου Μελά και το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού,  στο Ανοιχτό Θέατρο των ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΝΕΡΟΜΥΛΩΝ της Πολίχνης, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το Σεπτέμβριο του 2015, μετά από πολλά χρόνια αχρησίας. Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Χάρη Ηλιάδη, είχε παρουσιάσει τότε μια μοναδική συναυλία, σε μια πετυχημένη σύμπραξη του Δήμου Παύλου Μελά και του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.
Το ιστορικό τοπόσημο, χώρος απαράμιλλης ομορφιάς και πολιτισμού, υποδέχτηκε και πάλι εκατοντάδες θεατές που χειροκρότησαν το γνωστό κωμικό Τάσο Παλαντζίδη ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πολίχνη και παρουσίασε με το θίασο Βαλίτσα το συγκεκριμένο έργο, σε κείμενα που γράφτηκαν από τον ίδιο με τις φιλικές υποδείξεις του Λάκη Λαζόπουλου.
Μαζί του στη σκηνή διέπρεψε και ο Γιάννης Παπαθανάσης, ενώ σε ρόλο έκπληξη εμφανίστηκε και ο συντοπίτης Βασίλης Αθανασιάδης. Η σκηνοθεσία ήταν του Νίκου Αναγνωστόπουλου και τα σκηνικά του Αντώνη Χαλκιά.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης καλωσόρισε το θεατρόφιλο κοινό,  και αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των πρώην Δημάρχων Πολίχνης Μιχάλη Ξανθόπουλου και Κώστα Θεοδωρίδη για την ανάδειξη των ιστορικών Βυζαντινών Νερόμυλων που με απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου κηρύχθηκαν ''Μνημεία Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Χρόνων'', αλλά και στις πρωτοβουλίες της σημερινής Διοίκησης για να καταστεί ο χώρος σημείο αναφοράς των πολιτιστικών δρώμενων όλης της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της παράστασης που παρακολούθησαν πολλά μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχάρη μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Ιωσήφ Αράπογλου τους συντελεστές της παράστασης.
Να σημειωθεί ότι οι θεατές προσέφεραν σημαντική ποσότητα ειδών που ενίσχυσε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!