Εικόνες και βίντεο πριν την ανάπλαση: Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παύλου Μελά η σύμβαση παραχώρησης 332.103,98 τ.μ. του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά




Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παύλου Μελά, η σύμβαση παραχώρησης κατά χρήση συνολικής έκτασης 332.103,98 τ.μ. του πρώην Στρατοπέδου Παύλου Μελά στο Δήμο Παύλου Μελά για ενενήντα εννέα (99) έτη.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να αποδοθεί το σύνολο του χώρου, να αποφευχθεί η τσιμεντοποίηση και να ξεκινήσει στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, η δημιουργία ενός πνεύμονα αναψυχής, πρασίνου και ψυχαγωγίας για τους πολίτες.

Ο Δήμος Παύλου Μελά δημοσιεύει οπτικό υλικό, εικόνες και βίντεο από το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, πριν την ανάπλαση και ευχαριστεί θερμά τους δημιουργούς
•Γεώργιο Ηλιόπουλο, υπάλληλο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παύλου Μελά
•Νικόλαο Πατραμάνη, τραπεζικό υπάλληλο
για την εξαιρετική απεικόνιση της πραγματικότητας.

Δείτε το βίντεο https://vimeo.com/224434973




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!