Ατύχημα με τρένο σε σταθμό στη Βαρκελώνη - 48 τραυματίες [βίντεο]

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε σταθμό τρένου στη Βαρκελώνη και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 48 ανθρώπων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 07:15 το πρωί τοπική ώρα στον σταθμό Francia στο κέντρο της πόλης, δίπλα στον ζωολογικό κήπο,  την ώρα που η αμαξοστοιχία έμπαινε στον σταθμό και δεν κατάφερε να ακινητοποιηθεί εγκαίρως, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο τέλος της γραμμής.

Σύμφωνα με την «El Pais» τραυματίστηκαν 40 ανθρωποι εκ των οποίων οι 18 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εντός του σταθμού.

Ενας εκ των τραυματιών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για τον οδηγό της αμαξοστοιχίας. 

«Ήταν ένα τοπικό τραίνο το οποίο είχε φτάσει (στον σταθμό) από το Σαν Βισεντς νε Κάλντερς. Δεν υπάρχουν νεκροί, όμως τουλάχισοτον 48 τραυματίες», δήλωσε μια εκρπόσωπος της υπηρεσίας.
 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!