Πρόσωπο έκπληξη στο Πρωινό αν δεχτεί η Φαίη Σκορδά. Bίντεο

Το Πρωινό ολοκλήρωσε τη σεζόν του και κάποιες ηχηρές αποχωρήσεις -μερικές ήταν έκπληξη και για τη Φαίη Σκορδά- στιγμάτισαν το φινάλε της εκπομπής. Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, έγιναν κάποιες πολύ συγκεκριμένες αναφορές σε πρόσωπα και συνεργασίες που θα συζητηθούν…

«Δεν είναι σίγουρο ότι φεύγουν από το Πρωινό η Σάσα Σταμάτη και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουν πολύ και καινούρια άτομα. Μπορεί να δούμε μια έκπληξη στο Πρωινό του χρόνου. Αν θα το δεχτεί η Φαίη. Μέχρι εκεί…», είπε ο Γρηγόρης Μελάς και το πάνελ πήρε φωτιά.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου προχώρησε το ρεπορτάζ λίγο παραπέρα, αναφέροντας τα εξής:

«Σε ένα κανάλι υπάρχουν και υποχρεώσεις, συγκεκριμένοι προϋπολογισμοί και πρόσωπα που μπορεί να θέλεις πραγματικά να κρατήσεις και αξιοποιήσεις, αλλά ίσως να μην είναι δυνατόν να έχουν όλα αυτά τα πρόσωπα μαζί μια αυτοτέλεια με ένα δικό τους πρότζεκτ. Οπότε εκεί προσπαθείς να κάνεις συνδυασμούς που να αρέσουν και να προκαλέσουν αίσθηση. Πιθανολογώ ότι ο Γρηγόρης Μελάς αναφέρεται στη Μαρία Μπεκατώρου.

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Δούκισσα Νομικού έχουν υπογράψει ότι θα παραμείνουν χωρίς όμως για την ώρα να υπάρχει κάτι αποφασισμένο που να έχει αποφασιστεί. Τη Μαρία τη θέλει ο Γιάννης Λάτσιος στον ΑΝΤ1».

zappit


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!